Vi sköter fastigheter i Nybro centrum, Paradiset, Halltorp och Kalmar. Är du intresserad av att bo i Nybro eller Halltorp? Gör en intresseanmälan.

Centrum Mellangatan

Mellangatan 6 A-B
Denna fastighet ligger endast ett stenkast från torget. I huset finns tre affärslokaler och nio 2:or på 55 kvm. Se karta här.

Centrum

Centrum Doktor Sandbergs gata

Doktor Sandbergs gata 12 A-D
”Kalmarhuset”. Trettiotre lägenheter och fem källarlokaler, nio 1:or, arton 2:or, sex 3:or. Från 42 kvm till 83 kvm. Se karta här.

Centrum

Östermalm Storgatan 54

Storgatan 54
Hyreshus med fem lägenheter. Två 2:or och tre 3:or. Tillgång till trädgård och balkong. Parkering på gården. Se karta här.

Östermalm

Paradiset Lejongatan

Lejongatan 7B
Charmigt litet hyreshus med fem lägenheter . Fyra 2:or och en härlig vindsvåning på 75 kvm. Trädgård med fruktträd. Lugnt område. Gångavstånd till centrum. Egen parkering på gården. Se karta här.

Paradiset

Paradiset Sturegatan

Sturegatan 1
Litet trevligt hyreshus med två 2:or och två 3:or. Gårdshus med en tvårumslägenhet. Trädgård med fruktträd. Lugnt område. Gångavstånd till centrum. Egen parkering på gården. Se karta här.

Paradiset

Halltorp Flyths väg

Flyths väg 14 A-H
Åtta marklägenheter, fyra 2:or på 62 kvm och fyra 3:or på 73 kvm. Närhet till naturen med uteplats både på fram- och baksidan. Gångavstånd till buss samt närbutik. Granne med skola och dagis. Se karta här.

Halltorp

Centrum Storgatan

Storgatan 9 A-D
Här finns två butikslokaler, en tvåa, en trea och en fyra vid gångfartsgatan vid torget i Nybro. Från 49 kvm till 120 kvm. Samt 16 garage på innergården.
Se karta här.

Centrum

Västeräng Skånegatan

Skånegatan 12
Ett funkis hus med tre lägenheter, två 2:or på 55kvm och en 4:a på 115kvm. Trädgård med fruktträd. Lugnt område. Gångavstånd till centrum. Egen parkering.
Se karta här.

Västeräng

Grönskogs Linnéavägen

Linnéavägen 2-4
Ett av Nybros charmigaste fastigheter. Ett gammalt bryggeri som innehåller 25 lägenhet. Från tvåor på 53kvm till femmor på 125kvm. Närhet till grönområde och sjö. Gångavstånd till torget. Se karta här.

Grönskogs

Myrdalen Hantverkaregatan

Hantverkaregatan 16
Hyreshus med fem lägenheter. Fyra 2:or och en vindsvåning på 70kvm. Tillgång till trädgård balkonger och garage.
Se karta här.

Myrdalen

Kalmar Lindsdal Lindsdalsvägen

Lindsdalsvägen 219-225
”Knösebacken” LSS Bostäder med särskild service. Tretton lägenheter plus personallägenhet och gemensamhetsutrymme. Närhet till naturen.
Se karta här.

Kalmar Lindsdal

Kalmar Smedby Högalidsvägen

Högalidsvägen 3
Här ligger Smedbackens behandlingshem. Ett HBV-hem för beroendeproblematik.
Se karta här.

Kalmar Smedby